Kino Bevke je tehnično prenovljen

olafVsem ljubiteljem kina Bevke ponosno sporočamo, da je kino za darilo ob srečanju z Abrahamom prejel zelo dragoceno darilo. V sodelovanju Krajevne skupnosti Bevke in KUD Ivan Cankar iz Bevk, je uspel nakup modernega digitalnega projektorja. To pomeni, da si bomo od sedaj naprej lahko ogledali tudi najnovejše filme.

Trenutno je za nami prva projekcija te sezone, drama Otožna Jasmin. Pred nami pa je zelo težko pričakovan risani film Ledeno kraljestvo, ki je na sporedu v nedeljo 19. oktobra. Sledili bodo filmi po spodaj priloženem seznamu. Morebitne spremembe programa bomo redno sporočali na www.bevke.si in na facebook strani kina Bevke.

Lepo vabljeni v dvorano Kulturnega doma Bevke vsako 1. in 3. nedeljo v mesecu ob 18 uri.

PROGRAM KINA BEVKE

Vsi filmi so na sporedu v nedeljo ob 18.00 uri.

19. 10. 2014 LEDENO KRALJESTVO

Animirana komična družinska pustolovščina, navdahnjena po Andresenovi pravljici Snežna kraljica in nagrajena z oskarjem.

Nepozabna zimska pustolovska zgodba o kraljičnah Ani in Elsi. Slednja premore čarovno moč ustvarjanja snežnih metežev. Njena magija pa se nekega dne ponesreči in celotno kraljestvo ogrne v večni sneg in led.

2. 11. 2014 KRALJEVSKA AFERA

Zgodovinska kostumska drama – epska zgodba o ljubezni in politični triler o boju za oblast.

Danska ob koncu 18.stoletja. Lepa in izobražena petnajstletna princesa Karolina Matilda pride na danski dvor za ženo duševno bolnemu in razvratnemu mlademu kralju Kristjanu VII. Za kraljevega osebnega zdravnika imenovan svobodomiselni Struensee. Med njim in kraljico se razvname strastna in prepovedana ljubezen, ki za vedno spremeni zgodovino naroda.

16. 11. 2014 BEKAS

Mladinski film o vztrajnosti, upanju in sanjah o vsemogočnem Supremanu ( 9+, podnapisi).

Čistilca čevljev Dana in Zana sta brata bekasa ( kurdsko bekas= brez staršev). Živita na strehah v domačem mestu. Njune sanje so priti v Ameriko ter najti Supermana, da jima bo pomagal do boljšega življenja. Na pot se odpravite brez potnega lista, denarja in brez spremstva staršev. Imata pa osla in veliko iznajdljivosti.

7. 12. 2014 VOLK Z WALL STREETA

Biografska kriminalna komedija z Leonardom Di Capriom in Katarino Čas.

Zgodba o newyorškem borznem posredniku Belfortu, čigar ameriški sen preraste v podjetniški pohlep. Od delnic za drobiž krepostno pravični Belford pripleza do tistih prvo javno ponujenih in se preda življenju, ki ga zaznamuje pokvarjenost. Dobi naziv Volk iz Wall Streeta.

21. 12. 2104 BOŽIČKOV VAJENEC IN ČAROBNA SNEŽINKA

Sinhronizirani družinski animirani film – drugi del zgodbe o mali siroti z velikim srcem, ki je bil izbran za naslednika dobrega moža.

Zdaj že sedemletni Nikolaj mora samostojno prevzeti delo gospoda Božička. Upokojeni gospod Božiček pa se bo z gospo Božičkovo odpravil na zaslužene počitnice. Toda Nikolaj ni prepričan, da zmore tako veliko delo. Ker postaja vedno bolj čuden, dobi njegova bolezen diagnozo odrasitis.

This entry was posted in Kino Bevke and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja