Kino Bevke in Utrip ljubezni

Nedelja 22. novembra, bo prav poseben dan za vse ljubitelje Kina Bevke. Poleg predvajanja novega slovenskega mladinskega filma Utrip ljubezni, bomo imeli čast gostiti dve, za nastanek filma zelo pomembni osebnosti.

Z nami bosta režiser filma Boris Petković (tudi eden od režiserjev Ena žlahtna štorija ) in znani slovenski raper ter tudi igralec v filmu Zlatan Čordić – Zlatko. Pred projekcijo filma, bo intervju z obema gostoma. Do nedelje lahko pošljete svoja vprašanja na facebook stran Kina Bevke ali na www.bevke.si.

slika-_original-1369378149-710464

 

 

Boris Petković

 

 

 

 

 

Utrip ljubezni, komična romanca

utripljubezni-00-l
Brezskrbni mladeniči Bruno, Leon in Zoki ves prosti čas porabijo za rapanje in ustvarjanje grafitov na ljubljanskih ulicah. Bruno si denar služi z masažami in je zelo priljubljen med ženskimi strankami, nekega dne pa na zabavi spozna mlado violinistko Nino. Na žalost ga mladenka kmalu zatem zasači v kočljivem trenutku s svojo mamo, zato mora Bruno na novo dokazati iskrenost svoje ljubezni. Toda da bi našel pot do izbrankinega srca, mora najprej odkriti lastna čustva in hrepenenja, kar pa ga privede v konflikt s prijateljema.

 

Se vidimo v Kinu Bevke, v nedeljo 22. 11. 2015 ob 18. uri !

Prodaja vstopnic od 17. ure dalje v Kinu Bevke
Cena: odrasli 3 €, otroci 2 €

Ta vnos je bil objavljen v Kino Bevke z značkami , , , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja