Jubilejno leto Kina Bevke

V Kinu Bevke smo si ob zaključku preteklega leta ogledali Čarobno srebro – zimsko pravljico z Norveške, o pogumu in prijateljstvu ter o dobrem in zlem, ki ju najdemo tako v ljudeh kot tudi v palčkih. Ob decembrski predstavi smo se spomnili, da so v Kinu Bevke po daljšem premoru prav pred letom dni znova zabrneli filmski projektorji.

Prva januarska predstava je bila darilo za naše krajane, ki so si zaželeli film Otroci z gore Napf, veselje pa je bilo gledati koliko otrok je z zanimanjem spremljalo film, ki je bil tokrat dokumentaren. Ob njem smo večkrat pomislili, da življenje otrok sredi alpskih gora morda le ni tako drugačno kot ga živijo otroci v Bevkah in njihovi okolici.

V letu 2014 naš kino praznuje abrahama, zato mu bomo skupaj s tistimi, ki so k njegovemu delovanju prispevali v preteklosti, zagotovo pripravili kakšno presenečenje.

Znani pa so tudi že vsi filmi, ki bodo na sporedu v letošnji filmski sezoni, vse do sredine maja. Vsak peti ogled filma v Kinu Bevke je brezplačen!

Februar prinaša animirano pustolovščino Kako izuriti svojega zmaja in komedijo za zrelejša leta Eksotični hotel Marigold. V počastitev kulturnega praznika se je Kulturno društvo Ivan Cankar Bevke odločilo, da za ogled le tega filma ne bo potrebno plačati vstopnine.

Še posebej priporočamo marčevski film Sneg na Kilimandžaru, ki v ljudeh prižiga optimizem in toplino za manj prijazne čase. V marcu ne bomo pozabili na mlade, komedija Vratar Liverpoola je prava najstniška uspešnica.

Kino Bevke tako tudi letos vsako prvo in tretjo nedeljo v mesecu ob 18. uri vrti filme za različne okuse in starosti. V letošnjem letu bo največ  takšnih, ki si jih lahko ogledajo starši skupaj z otroki, saj je bilo po njih v prvem letu novega Kina Bevke tudi največ povpraševanja.

Ne zamudite jih tudi vi in Srečno 2014!

Kino program

Ta vnos je bil objavljen v Kino Bevke z značkami , , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja