Valentinovo in zasnežena pustolovščina v Kinu Bevke

Novo leto se je komaj začelo, pa se Bevke že pripravljajo na novo druženje s slovenskim filmom in filmsko ekipo. Prva februarska kino predstava je na Valentinovo, zato ni boljše izbire kot romantična najstniška komedija Julija in Alfa Romeo režiserja Blaža Završnika, ki je že s svojim celovečernim prvencem Pot v raj navdušil domačo publiko in prejel nagrado občinstva na Festivalu slovenskega filma. Doživite Valentinovo kino v Bevkah, kjer je lepo, če si sam ali s prijatelji, najlepše pa je v dvoje!

Februar je tudi mesec zimskih počitnic in ker snega za prave zimske radosti ni v izobilju, si ga bomo pričarali še na velikem platnu z animirano pustolovščino o malem, a zelo pogumnem jelenčku. Jelenček Niko nas je s svojimi božičnimi dogodivščinami prvič zabaval že v letu ponovnega zagona Kina Bevke, drugi del filma pa v naš kraj prihaja s posebnim poslanstvom: Naj se nam v veselem pričakovanju zasnežene pustolovščine izpolni tudi želja po belih zimskih počitnicah!
Julija in alfa RomeoVALENTINOVO KINO: nedelja, 14. februar ob 18h
JULIJA IN ALFA ROMEO, B. Završnik, Slovenija, 2015, mladinska komedija

Postavnemu gimnazijcu se zamajejo tla pod nogami, ko se navidez nedolžna prisega ljubezenske zvestobe sprevrže v pravi čustveni vrtiljak smrti, ljubezni in urokov.

Jelenček NikoDRUŽINSKI FILM: nedelja, 28. februar ob 18h
JELENČEK NIKO 2, K. Juusonen, J. Lerdam, Finska, Nemčija, Danska, Irska, 2013, animirana družinska pustolovščina, sinhronizirano v slovenščino

Čeprav je mali jelenček Niko pred volkovi rešil Božička in njegove jelene, nikakor ne najde prijateljev med vrstniki. Še manj zadovoljen je, ko se njegova mama znova poroči in za družbo dobi nadležnega malega polbrata Jonnija. Ker ne pazi na lahkomiselnega razgrajača, malčka ugrabijo orli in skesani Niko se odloči za reševalno akcijo. Skupaj z zvestima prijateljema – letečo veverico Julijanom in pojočo podlasico Vilmo ter s slabovidnim starim jelenom se Niko odpravi na neverjetno božično pustolovščino, polno zabave, nevarnosti in nenehnih jelenjih norčij.

Vstopnina za odrasle 3 eur, za otroke 2 eur.

Ta vnos je bil objavljen v Kino Bevke z značkami , , , , , , , , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja