Ustvarjalne delavnice v Bevkah

izdelkiKam le čas beži, kam se mu mudi?

Leto je naokoli, poletni čas se je počasi prevesil v jesen. Začenjajo se dolgi večeri, v katerih pa največkrat ne vemo, kam bi se dali, oziroma kaj bi počeli. Eni prebiramo knjige, drugi posedamo pred televizijo, eni se ukvarjamo s športom. Nekaj pa nas je, ki se dobivamo na ustvarjalnih delavnicah, kjer se imamo lepo in združimo prijetno s koristnim.

Druženja, dobre volje in smeha nam vedno bolj primanjkuje, povedati pa vam moram, da je vsega tega na delavnicah veliko. Z delavnicami pričnemo v mesecu oktobru. Prva skrb ko se dobimo je, kaj bomo počeli. Dogovoriti se moramo naprej, da se znamo pripraviti z materialom.

Prva naloga, ki smo si jo zadali je bila obdaritev starejših, ki jo vsako leto pripravi Krajevna skupnost za vse, ki so starejši od 70. let. Da to ni samo kuverta, v kateri je darilna kartica z določeno vrednostjo, poskrbijo tudi naše pridne roke.

Letos smo se odločili, da bomo naredili ulitke iz KERAMASE. Le te smo skrbno ulili, še bolj pa smo jih skrbno pobarvali. Ker nam je teh ulitkov uspelo narediti nekaj več, smo jih podarili tudi otrokom pod vodstvom Biljane Ivanovič, ki so za ostarele pripravili prečudovit program in pa za otroke, ki so pripravili božično igrico »Poslednja bilka«, pod vodstvom Tjaše in Ane.

Ponovno vas VABIMO, PRIDITE, DELITE Z NAMI ZNANJE, ki ga imate v sebi in ki so vam ga podarili starši, dedki, babice.

Veseli bomo vseh, ki boste zbrali pogum in se nam pridružili. Imamo se lepo, veliko se smejemo, pa tudi kakšno zapojemo.

Lepo vabljeni, vsako sredo ob 19.00 uri v Kulturni dom Bevke, v prostorih KS Bevke.

Za kulturno društvo Ivan Cankar Bevke zapisala: Alberta Marolt

Ta vnos je bil objavljen v Kulturno društvo z značkami , , , , , , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja