Utrip ljubezni in pogovor po filmu v Kinu Bevke

Novembra sta Kino Bevke obiskala raper Zlatko in Boris Petković, režiser filma Utrip ljubezni.

skupinskaintervju Kako zveni ljubezen? Kakšen je njen utrip?
V Ljubljanskih Fužinah ima ritem hip hopa. Ritem mladih, ki iščejo svoj prostor pod mestnim soncem.
Uspeti kot raper, ki v svoje pesmi vpleta pozitivna sporočila in vabi ljudi k poštenosti, pa je težko delo. Kljub neštetim uram vaj in iskanja novih rim skupina treh fantov (Bruno, Leon in Zoki ) ne obupa. V svoje pesmi verjamejo in vsako priložnost izkoristijo, da se pojavijo na sceni.

balkonFilm Utrip ljubezni je na bevško sceno pripeljal znanega slovenskega raperja Zlatana Čordića – Zlatka in režiserja Borisa Petkovića. S seboj sta prinesla vse, po čemer hrepenimo v svojem življenju. Njuna ljubezen do sočloveka, pripravljenost pomagati, želja po tem, da bi mladi uspeli stopiti in hoditi po pravi poti, je zelo nalezljiva. Navajeni smo, da je rap zapolnjen z besedami, ki so sočne, dobro se rimajo a nosijo s seboj tudi pridih mejnega, nevarnega. Zlatko s svojimi besedili postavi to teorijo na glavo. Dokaže, da lahko utrip mladih vibrira tudi v poštenosti in odgovornosti, brez prisotnosti opojnih substanc.

na odruna odru 2

Pogovor je tekel o pripravah na film, spraševali smo po izboru zanimivih filmskih lokacij, režiser pa je zelo nazorno opisal Zlatkovo ustvarjalno vnemo in poudaril njegov neprecenljiv doprinos k filmu, zlasti skozi glasbo. Zlatko je za številno publiko vseh generacij odrapal nekaj svojih vrstic in mlade bevške oboževalce nagradil z avtogrami, režiser Boris pa se je z veseljem odzval na vabilo Bevčanov, da ob naslednji avdiciji preveri tudi naše mlade in zelo aktivne filmsko-gledališke vrste.

Ekipa Kina Bevke

Ta vnos je bil objavljen v Kino Bevke z značkami , , , , , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja