Neznanec vabi otroke svoje vozilo

pozor

Na spletni strani OŠ Log Dragomer nas ravnateljica s spodnjim sporočilom zopet obvešča o neljubih dogodkih, ki se dogajajo v naši bližnji okolici. Iz podružnice Bevke so nam še sporočili, da kmalu po novem letu pripravljajo predavanje policije, na temo kako ravnati v primeru, da neznanci želijo otroka zvabiti v avto. Predavanje bo namenjeno tako otrokom, kot tudi staršem. O točnem času in kraju predavanja, vas bomo še obvestili.

Spoštovani!

Obveščamo Vas, da se v okolici Vrhnike in Bevk ponovno pojavlja neznanec z ljubljansko registracijo (»bež« barve), ki v svoj avto vabi otroke na poti domov.

Včeraj okrog 14.00 se je celo zgodilo, da je deklico, ki je prevoz odklonila, želel v avto zvleči na silo, vendar ga je le-ta udarila. Policijska postaja na Vrhniki je o tem obveščena.

Prosimo Vas, da se o tem pogovorite z otroki in jih poučite o pravilnem ravnanju v takih primerih. Če človeka v avtu ne poznajo, naj prevoz odklonijo in se zatečejo k najbližjemu sosedu po pomoč, o vsakem primeru pa takoj obvestijo policijo oziroma šola.

Lep pozdrav,

Mihaela Mrzlikar, ravnateljica

Ta vnos je bil objavljen v Obvestila z značkami , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja