Dogodki v decembru 2017

Tudi letošnji december se bodo v Kulturnem domu Bevke, dogajale zanimive predstave in dogodki. Vabljeni vsi!

Torek, 5.12.2017 ob 16.30 uri
MIKLAVŽ GRE NA DOPUST

Bevška mladinska skupina prireja igrico za vse majhne in velike otroke. Po igrici bo Miklavž obdaril otroke, za katere je bila v župnišču plačana znamka, pevce cerkvenega otroškega pevskega zbora, ministrante …

 

Nedelja, 10.12.2017 ob 10.15 uri
ZBOR KRAJANOV

Predsednica KS Bevke, Nataša Tešar bo predstavila kaj se je v vasi dogajalo v preteklem letu in katere aktivnosti so v planu za naprej. Dobrodošli so predlogi, ideje, predvsem pa pripravljenost vsakega posameznika, da prispeva delček svojega časa za to, da bi bilo življenje v Bevkah prijetno.

Sobota, 16.12.2017 ob 18.00 uri
ISKANJE BOŽIČKOVE DEŽELE

Otroška dramska skupina iz Bevk se bo tokrat predstavila z igrico, ki so jo sestavili, kreirali in oblikovali čisto sami. Nastopali bodo škrati, pridni / poredni otroci in Gospa Božičkova.

Nedelja, 17.12.2017 ob 10.15 uri
OBDARITEV STAREJŠIH VAŠČANOV

Tradicionalno srečanje bevških vaščanov starih 70 let in več ( osebna vabila bodo poslana na naslove posameznikov ). Po kratki kulturni prireditvi, bo predsednica KS Bevke, Nataša Tešar razdelila darila. Za lepo embalažo so poskrbeli člani bevške skupine Ročne spretnosti, za bogato vsebino pa Krajevna skupnost Bevke.

Nedelja, 17.12.2017 ob 17.00 uri
KINO BEVKE – ČARLI REŠI BOŽIČ, družinska božična pustolovščina

Prisrčno vabljeni!

Ta vnos je bil objavljen v Krajevna skupnost, Kulturno društvo, Obvestila z značkami , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja