Akcija pomoč pri nakupu šolskih potrebščin 2014

Tudi letos bo ŠK Ljubljana pomagala pri nakupu šolskih potrebščin osnovnošolcem in srednješolcem. Med družine bodo razdeljeni boni v odobrenem znesku – za nakup v DZS ali MK.
Družine, ki to pomoč potrebujejo, naj posredujejo svoje prošnje z dokazili do 5.7.2014 na naslov ŽUPNIJSKA KARITAS Bevke, Bevke 42, 1360 Log pri Brezovici, ali oddajo v zaprti kuverti s pripisom ZA KARITAS v poštni predal v vratih župnišča.
Prosilci naj v osebni prošnji opišejo družinsko situacijo in poleg prošnje priložijo dokazila o socialnem stanju družine.
(DOKAZILA O DOHODKIH DRUŽINSKIH ČLANOV
zadnja plačilna lista ali zadnji odrezek pokojnine,
odločba o socialni pomoči (če jo družina prejema)
odločba o otroškem dodatku,
– potrdilo o nadomestilu za brezposelnosti, če ga starš prejema
– Potrdilo ZRSZ o brezposelnosti, če je v družini brezposelna oseba
– potrdilo o šolanju za šol.l.2014/2015 za srednješolce ali spričevalo o opravljenem letniku
– podpisana izjava vlagatelja o varstvu osebnih podatkov.)

Zainteresirani se lahko oglasite na email naslov: karitas.bevke@gmail.com od koder vam bodo poslana dodatna pojasnila in ustrezni obrazci.

O Karitas Bevke

Naslov: ŽUPNIJSKA KARITAS BEVKE, Bevke 42, 1358 LOG PRI BREZOVICI Davčna številka: 65188888 ŽK je bila ustanovljena maja 2010. Z vpisom v Poslovni register AJPES je pridobila status pravne osebe in od takrat opravljamo prostovoljno delo na našem področju: Med družine in posameznike, ki zaprosijo za pomoč delimo prehrambene pakete Škofijske karitas Ljubljana in evropsko hrano, ki pa bo leta 2014 na žalost ukinjena. Iščemo donatorje, ki bi nam pomagali z doniranjem dodatne hrane in z drugimi svojimi proizvodi, predvsem otroškimi oblačili in obutvijo. Obiskujemo ostarele, osamljene in bolne v Domu starejših občanov Pripravljamo dobrodelne akcije in prireditve ter sredstva namenjamo ljudem in družinam v stiski
Ta vnos je bil objavljen v Humanitarno društvo, Obvestila z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja